Scandal după moartea lui Gabi Luncă. Fiica artistei, revoltă: Sunt șocată! E strigător la cer! Au tupeul să ne facă și oferte

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Fiicele artistei Gabi Luncă sunt revoltate după moartea mamei lor. Ce mesaje au primit de la artiștii români. 

Gabi Luncă a murit în urmă cu câteva săptămâni din cauza COVID-19, iar acum cele trei fiice ale artistei sunt de-a dreptul revoltate pentru că sunt asaltate zilnic de diverși artiști de muzică populară care le cer să vândă piesele din repertoriul mamei lor.

Fetele lui Gabi Luncă susțin că au primit oferte financiare consistente pentru piesele mamei lor, pe care aceasta nu le-a mai cântat de 26 de ani.

"Sufletul mamei nici nu s-a dus la Domnul și ei îmi cer piesele ei? Sunt șocată! N-au trimis nici o coroană la înmormântare și acum vor să-i înregistreze piesele, să-și facă reclamă la televizor cu ele? E strigător la cer! Nu le vindem nici pentru un milion de euro! Noi și acum mâncăm de pe urma pieselor mamei mele! Mama mea a scris cântecele astea, linie melodică și versuri, tot, la lumina lumânării!

Ea, când a decis să nu mai cânte melodii lăutărești, nici prin casă nu le mai fredona. Sunt cel puțin 10 artiști care mi-au cerut piesele ei, unii au avut tupeul să ne facă și oferte în bani!", a declarat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, pentru click.ro 

Gabi Luncă s-a retras de pe scena muzicii lăutărești la începutul anilor 1993 și a decis să cânte doar la slujbele Bisericii Penticostale din Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel