Saveta Bogdan, îndrăgostită lulea. "Nu mai dorm noaptea. Vreau să merg în club să dansez"

Saveta Bogdan
Saveta Bogdan

Saveta Bogdan a făcut show într-un magazin de rochii din Capitală și a făcut o mărturisire incredibilă. Iată ce spune cântăreața despre iubire, cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit și cum petrece de Valentine's Day. 

Artista a mers într-un magazin pentru a-și cumpăra rochia perfectă pentru Valentine's Day și le-a dezvăluit fanilor că este extrem de îndrăgostită. 

"Vă salut, vă iubesc, iubesc pe toată lumea astăzi, pe toți cei îndrăgostiți. Sunt îndrăgostită! Sunt îndrăgostită și am venit să-mi aleg o rochie potrivită având în vedere că astăzi se poată roșu. Sunt foarte îndrăgostită, nu mai pot, nu am dormit toată noaptea. Am vrut o rochie lungă pentru că vreau să merg în club să dansez. Avocatul meu este plecat, pentru că are un proces astăzi la Londra, dar nu e nicio problemă, ajunge el în noaptea asta, dimineață, ajunge. I-am spus că după ce cânt unde cânt eu în locația mea, merg în club și o să dansez toată noaptea cu prietenele mele. Sunt foarte îndrăgostită dragii mei!", a spus Saveta Bogdan, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel