Șapte ani de la decesul lui Robin Williams

Facebook - Robin Williams
Facebook - Robin Williams

Se împlinesc 7 ani de la moartea actorului și comediantului Robin Williams. 

Pe 11 august 2014, Robin Williams, care are în total trei copii, a fost găsit spânzurat în dormitorul locuinței sale. De asemenea, el încercase să își taie venele cu un cuțit. Cauza morții a fost axfisierea în urma spânzurării, în corpul său nefiind descoperite substanțe ilegale sau alcool. Actorul din filmul "Mrs Doubtfire" suferea de anxietate și Parkinson.

În urmă cu 7 ani a fost dată vestea morții lui Robin Williams, actorul luându-și viața. Susan Schneider a afirmat că Williams se lupta cu depresia, anxietatea și inițial a afirmat că soțul ei suferea de Parkinson. 

"Robin a petrecut mult timp ajutându-i pe alții. Dacă distra milioane de oameni pe scenă, în filme sau la televiziune, trupele noastre de pe front sau un copil bolnav - Robin voia ca noi să râdem și să ne temem mai puțin. Cea mai de preț moștenire a lui, pe lângă cei trei copii, sunt bucuria și fericirea pe care le-a oferit celorlalți, în special celor care poartă bătălii personale", a declarat soția sa.

Se pare că actorul avea demenţă, o boală neurodegenerativă care provoacă schimbări violente de stări de spirit și halucinații.

„Medicii făceau ceea ce era necesar, însă boala evolua prea rapid și a fost mai puternică decât noi. Trăiam un coșmar. Un minut era lucid și după cinci minute spunea ceva care nu avea legătură cu nimic. M-am tot gândit la ce l-a împins să facă așa ceva...Nu i-am purtat nicio clipă ranchiună", a spus fosta parteneră de viaţă a lui Robin Williams.

Un om retras și calm

Caracterizat de fiica sa, Zelda, Robin Williams era un om calm și retras. Fiica celebrului actor a punctat și părțile care nu i-au plăcut în perioada de după moartea tatălui său.

"E adevărat, e minunat când oamenii transmit condoleanțe. Dar ar fi fost drăguț ca viața privată să rămână viață privată", a spus Zelda.

Cât despre gestul tatălui său, tânăra de 25 de ani spune că nu își pune semne de întrebare și că cei aflați în situația sa trebuie să accepte ceea ce s-a întâmplat și să meargă mai departe.

Vezi și: Robin Williams. Obiecte personale, scoase la licitație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel