EXCLUSIV  Sânziana Buruiană, despre George Stanca: Mi-a apreciat naturalețea fizică. Vedea în mine ceva diferit

George Stanca
George Stanca

Multe au fost vedetele criticate de George Stanca, dar prin felul lui de a scrie și-a atras și multe aprecieri și laude! Surprinzător, una din fețele cunoscute ale showbiz-ului românesc, Sânziana Buruiană, a fost șocată de moartea jurnalistului, deși nu de puține ori acesta i-a făcut observații!

Sânziana Buruiană l-a plâns pe George Stanca!

Moartea cunoscutului jurnalist George Stanca a luat prin surprindere lumea mondenă! Probabil sunt puține persoane publice care nu au trecut prin condeiul lui Stanca, dar una care a făcut furori a fost Sânziana Buruiană. 

Devenită mamă și trecută cu mult de vremea când avea apariții extravagante prin presă și scandaluri amoroase, Sânziana Buruiană a lăcrimat la citirea știrei că celebrul jurnalist s-a stins din viață.

„Primele scrisori pe care le-a scris despre mine m-au impresionat pentru că era un ziarist care vedea dincolo de aparențe, care mi-a apreciat naturalețea fizică și nu m-a criticat niciodată cu răutate, ci pentru a-mi folosi mereu atuurile naturale. Vedea în mine ceva diferit, după cum spunea el și mă sfătuia că nu trebuie să apar în ținute provocatoare de dragul rating-ului, că nu este nevoie de vulgaritate când ai un trup frumos! Un mare om, un mare jurnalist, care s-a stins prea devreme și nu-și arăta vârsta. L-am întâlnit personal doar de două ori la evenimente, dar m-a impresionat politețea dumnealui!” a declarat Sânziana Buruiană pentru DCNews.

George Stanca a fost ziarist, poet și publicist!


Maestrul ziaristicii românești în vârstă de 71 de ani a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator în spitalul unde era internat de ceva vreme, suferind de o boală gravă.

Pregătirile pentru înmormântarea jurnalistului sunt în toi. De marți, sicriul cu trupul neînsuflețit a lui George Stanca a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, de la kilometrul 0 al Bucureștiului, până joi la ora 13, când acesta va fi condus pe ultimul drum și îngropat la cimitirul Bellu din București.

La priveghiul celebrului jurnalist sunt așteptați colegi de breaslă, dar și personalități din lumea politică, din lumea sportului și din lumea mondenă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel