Sandu e mulțumit de Pițurcă și îl susține în continuare

Președintele FRF Mircea Sandu a prezentat, în cadrul Comitetului Executiv, raportul de activitate de 30 de pagini al selecționerului Victor Pițurcă. Președintele Federației susține că este mulțumit de munca pe care Pițurcă o depune la națională și s-a declarat în favoarea menținerii acestuia la cârma naționalei și pentru calificările Campionatului European din 2016.

"Personal am apreciat munca pe care a depus-o Pițurcă la echipa națională. Dacă ne uităm la datele statistice, ele sunt pozitive. Am criticat faptul că la meciul de la Atena, după părerea mea, greșeala îi aparține, pentru că nu a alcătuit cea mai bună echipă de care trebuia să dispunem la acel meci. Una peste alta, și din datele statistice și din modul cum a pregătit echipa, eu unul sunt suficient de mulțumit.

După tot ce am analizat, sunt o serie de jucători pe care Pițurcă i-a adus la echipa națională și care vor fi în echipa națională, gen Mățel, Chiricheș, Torje, Pintilii, Grozav și alții. Împreună cu o serie de jucători gen Stanciu, Pantilimon, Tătărușanu și câțiva jucători de la loturile mai mici, 2016, calificarea la CE - atunci când am făcut această analiză - am considerat că este un obiectiv realizabil. Sper ca cel care va conduce echipa la preliminariile care încep în septembrie viitor să aibă și succes în calificare, fiindcă va avea, după părerea mea, toate premisele pentru a obține acest lucru. Eu sper să rămână și în continuare", a transmis Mircea Sandu, citat de Agerpres, cu ocazia unei conferințe de presă.

Selecționerul nu s-a prezentat în fața Comitetului Executiv pentru a-și prezenta raportul de activitate, preferând doar să-l trimită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel