Sampon ”mai scump” pentru ”Mama Zina”. Află cine i l-a dăruit

Designerul Zina Dumitrescu se află internată într-un cămin de bătrâni, din cauza stării de sănătate precare. Pentru că și-a dorit un șampon ”mai scurt”, pensionarii internați la același azil au făcut chetă pentru a-i satisface dorința colegei lor, pe care o simpatizează.

În vârstă de 76 de ani, Zina Dumitrescu a fost diagnosticată cu Alzheimer, motiv pentru care ”Mama Zina” are nevoie de îngrijire permanentă. Starea de sănăate a designerului s-a deteriorat acum trei ani, după ce soţul ei, Costin Dumitrescu, a murit, potrivit Libertatea.

Aspru judecat în 2011 pentru că și-a internat mama la un azil din Mătăsaru (jud. Dâmboviţa), Cătălin Negreanu, fiul Zinei, a recunoscut că e depăşit de situaţie, boala de care suferă designerul afectându-i treptat memoria. Ulterior, Cătălin a transferat-o pe mama lui, în mare secret, într-un nou cămin pentru bătrâni, la “Casa Snagov” din Ghermăneşti, situat la 20 km de Bucureşti. Înconjurată de flori, “Casa Snagov” din Ghermăneşti arată mai mult a casă de vacanţă decât a azil.

Pentru o taxă lunară de 2.500 de lei, Zina Dumitrescu se bucură de condiţii de lux: îngrijire personală, asistenţă medicală permanentă, servicii de frizerie şi de coafură, însoţitor pentru plimbare individuală, servicii de spălătorie şi de igienă a camerei în care locuieşte, gimnastică acvatică în piscina exterioară, o sală de recuperare medicală, piscină, foişor de vară, jocuri de societate şi organizări de petreceri de zilele de naştere, de Paşte sau de Revelion. Camera în care locuieşte acum Zina la acest cămin este dotată cu un pat dublu, şifonier, două noptiere, televizor, aer condiţionat şi terasă.

Potrivit unor surse din cadrul azilului, Zina Dumitrescu este vizitatăd estul de rar, însă ea se bucură de simpatia și de dragostea colegilor de cămin. “La un moment dat, ea şi-a dorit un şampon mai scump, iar bătrânii au făcut chetă ca să i-l cumpere”, a declarat un apropiat al creatoarei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel