SAG Awards 2015. Actorii din "Game of Thrones", strălucitori la gală

Mai mulți actori care joacă în celebrul serial HBO "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" au fost prezenți, duminică seară, la cea de-a 21-a gala a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG).

Frumusețe, eleganță și o imagine de ansamblu încântătoare, duminică seară, la gala SAG Awards din acest an, unde, pe covorul roșu, au defilat și mai mulți actori din serialul de succes produs de HBO Game of Thrones/Urzeala Tronurilor. 

Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, Emilia Clarke, Gwendoline Christie, dar și Natalie Dormer, respectiv Jon Snow, Jamie Lannister, Khaleesi, Brienne de Tarth, Margaery Tyrel din Game of Thrones, au strălucit pe covorul roșu, îmbrăcați special pentru acest eveniment, potrivit mashable.com.

Sezonul cinci al serialului de succes "Game of Thrones" va debuta pe 12 aprilie la HBO.

La gala de duminică seară, "Game of Thrones/Urzeala tronurilor"  a câștigat premiul pentru cea mai bună echipă de cascadori într-un serial de televiziune, în timp ce filmul "Birdman", de Alejandro González Iñárritu, a obținut cel mai important - "Cea mai bună distribuție".

SAG Awards este una dintre cele mai urmărite gale din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood, care culminează cu ceremonia Oscar, deoarece actorii alcătuiesc una dintre cele mai mari categorii din rândul membrilor cu drept de vot din Academia de film americană. Trofeul pentru cea mai bună distribuție acordat de Sindicatul actorilor americani este echivalentul premiului Oscar pentru cel mai bun film acordat de Academia americană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel