S-au reîndrăgostit la Paris! Annes și viitorul soț fac nuntă!

După o vacanță de vis în Dubai, unde a fost din nou cerută în căsătorie de iubitul ei, impresarul și managerul Dan Anghel, și a primit un frumos inel cu diamant, cântăreața Annes a ales să viziteze Parisul.

Annes și viitorul ei soț au plecat câteva zile în Franța, la Paris, și erau nerăbdători să descopere Orașul Iubirii dar și să se simtă din nou copii la Disneyland, obiectiv turistic trecut în vârful listei de călătorie. Ce impresii are Annes după incursiunea în Franța? Îi pare rău că nu a vizitat această țara mai devreme!

“Clădirile au un farmec deosebit, monumentele sale arhitectonice și atmosferă orașului, parcurile frumos amenajate, malurile Senei, podurile sale, muzică  și aerul vaporos, devin complici ai seducției. Am vizitat toate obiectivele turistice principale ale Parisului, atât din interior, cât și de pe Senna, din frumoasele croaziere. Impresionantă de asemenea și partea nouă a Parisului, Le Defence. Nu știu cum de nu am inclus până acum Parisul în destinațiile noastre de vacanță. E minunat! Din Paris am continuat vacanța la Londra unde am fost așteptați de niște prieteni români. După vacanță  am lansat o piesă  nouă care sper să placă celor care-mi urmăresc activitatea muzicală, la fel de mult ca și single-urile anterioare  "Arde" și "Ea și El" (https://www.youtube.com/watch?v=Dfdiiq94Jd0&feature=youtu.be)”, mărturisește îndrăgita interpretă.

Annes și iubitul ei care urmează să-i devină soț anul viitor sunt împreună de aproape 20 de ani. Cuplul abia așteaptă să facă nunta în 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel