S-au ÎMPĂCAT! LOVITURĂ de teatru în showbiz-ul românesc. I-a "CUMPĂRAT" iertarea

Este răsturnare de situație în showbiz-ul românesc, după ce și-au spus adio. S-au împăcat, spre surprinderea tuturor. 

Relația lor a ținut primele pagini ale ziarelor, iar după o mulțime de certuri și bătăi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. 

Deși a încercat să-și caute fericirea în brațele altei femei, a rusoaicei Daria Radionova, jurând că nu se va mai împăca cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu a reușit să reziste prea mult timp departe de fosta soție. 

Nici ei nu mai știu de câte ori s-au despărțit și împăcat, dar cert este că în acest weekend, au pus capăt războiului și au decis să mai dea o șansă relației lor.

Cadou de sute de euro pentru a-i cumpăra iertarea

Și pentru că Bianca nu este ușor de cucerit, mai ales după scandalurile în care a fost implicată din cauza infidelităților soțului, bărbatul a trebuit să bage adânc mâna în buzunar pentru a-i cumpăra iertarea.

Bianca Drăgușanu a plecat în weekend pe litoral, iar surse ale anturajului susțin că aceasta nu era prea bine dispusă, însă odată ce Alex Bodi și-a făcut apariția, starea ei s-a schimbat radical.

Astfel, cu complicitatea amicelor sale, afaceristul i-a pregătit blondinei o seară de neuitat, iar piesa de rezistență a fost superba bijuterie oferită în dar pentru a-i reintra în grații. Este vorba despre un ceas Rolex cu diamante în valoare de 30.000 de euro, la vederea căruia vedeta a uitat de toate supărările și de toate infidelitățile din trecut, citează fanatik.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel