S-au despărțit! Vestea neașteptată din showbiz

Divorț
Divorț

După un an de relație, cele două vedete au ales să-și spună "Adio". Aceasta este despărțirea finalului de an la care nu se aștepta nimeni.

Actorul american Channing Tatum şi cântăreaţa britanică Jessie J s-au despărţit după o relaţie de un an, potrivit revistei People citată de ziarul spaniol ABC, citează Agerpres.

Fostul cuplu, care s-a afişat prima oară împreună în octombrie 2018, a decis să se despartă în urmă cu aproape o lună, fără certuri sau reproşuri evidente, potrivit unei surse apropiate publicaţiei americane: "Nu a fost nimic dramatic. Pur şi simplu au decis să se despartă şi au rămas buni prieteni", notează sursa.

Care sunt motivele despărțirii

Unul dintre principale motive ale rupturii dintre Channing Tatum, 39 de ani, şi Jessie J, 31 de ani, a fost modul de viaţă diferit al celor doi artişti.

În timp ce actorul este tatăl unei fetiţe de 6 ani Everly, născută din relaţia sa anterioară cu Jenna Dewan, şi care locuieşte cu mama ei în Los Angels, cântăreaţa nu are copii şi preferă să-şi petreacă timpul în Marea Britanie, unde se află majoritatea prietenilor şi rudelor sale.

Priorităţi diferite şi preocupări care nu se potrivesc

"Channing şi Jessie au priorităţi diferite şi preocupări care nu se potrivesc", a asigurat aceeaşi sursa, care a povestit câteva ceva din relaţia de peste un an a celor doi artişti. "Au avut o relaţie amuzantă, care însă nu a funcţionat. Channing trebuie să stea în Los Angeles pentru a putea petrece mai mult timp cu Everly. Jessie preferă Marea Britanie. Totuşi, au rămas în relaţii de prietenie".

După mai multe luni de întâlniri şi schimburi de comentarii pe reţelele de socializare, cuplul şi-a conformat relaţia în martie, când cei doi au fost fotografiaţi ţinându-se de mână pe străzile din Londra, oraşul natal al lui Jessie J.

Relaţie destul de vizibilă pe reţelele de socializare

Deşi până atunci nu se mai mai afişaseră în public, actorul şi cântăreaţa aveau o relaţie destul de vizibilă pe reţelele de socializare.

De fapt, unul dintre episoadele cele mai cunoscute ale acestei relaţii este cel în care Channing Tatum a postat o imagine nud a lui care făcea trimitere la Jessie.

"Am pierdut la jocul Jenga împotriva lui Jessie", a scris el, dând de înţeles că cel care pierde trebuia să posteze o poză cu el dezbrăcat. "Nu voi mai juca niciodată Jenga cu ea", precizase actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel