S-a dat de gol! Lidia Buble și Răzvan Simion se despart. Regulile impuse de familia ei

Despărțire în showbizul românesc. Lidia Buble și Răzvan Simion se despart. S-a dat de gol. Iată ce a spus și care sunt regulile impuse de familia artistei.

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt la un pas de despărțire din cauza regulilor impuse de familia artistei. 

Regula impusă de familia artistei

Se pare că tatăl Lidiei, pastor la o biserică penticostală din Deva, i-a impus câteva reguli stricte matinalului de la Neatza, pe care ar trebui să le îndeplinească dacă vrea să mai rămână cu artista. Una dintre aceste reguli se referă la renunțarea la religia ortodoxă și aderarea la cea penticostală, această schimbare fiind o adevărată provocare spirituală.

Tatăl Lidiei Buble a pus unele condiții pe care Răzvan Simion ar trebui să le îndeplinească, una dintre ele, renunțarea la religia ortodoxă pentru cea penticostală, fiind o adevărată provocare spirituală. Pentru ca suspansul să fie menținut, din acest punct de vedere, Lidia Buble a mărturisit că Răzvan nici nu are ce să caute la ea acasă până nu îi va cere mâna.

Ce spune Lidia Buble

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta... o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele... părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană.

Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna, nu are ce căuta la mine acasă", a declarat Lidia Buble pentru Viva. 

Răzvan Simion s-a dat de gol

Răzvan s-a dat de gol în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", atunci când, Cătălin Anchidin, specialist în film, i-a dedicat o dramă romantică din 1938, intitulată "Jezebel".

"Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează (...) Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai... Mă rog...", a declarat Răzvan Simion. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel