S-a AFLAT! Ce a făcut Chadwick Boseman în SECRET, înainte să moară la doar 43 de ani

Chadwick Boseman și Kobe Bryant
Chadwick Boseman și Kobe Bryant

Starul din "Black panter" s-a stins fulgerător, la doar 43 de ani! Vestea a șocat Hollywood-ul.

Deși s-a luptat încă din 2016 cu cancerul la colon, Chadwick Boseman a participat la toate evenimentele la care fusese invitat, fără ca nimeni să știe prin ce chinuri trecea. Una dintre dorințele sale arzătoare a fost să se căsătorească cu dragostea vieții lui, Taylor Simone Ledward.

Se pare că cei doi s-au căsătorit în privat anul acesta, înainte ca Chadwick Boseman să piardă lupta cu viața. Reprezentanții vedetei Black Panther au confirmat că a murit acasă cu „soția” Taylor Simone Ledward alături, după o luptă secretă cu cancerul de colon. Tânăra de doar 29 de ani i-a fost alături până în ultima clipă.

Chadwick îi ceruse lui Taylor să se căsătorească cu el în octombrie anul trecut și se crede că cei doi și-au jurat iubire veșnică într-o ceremonie privată înainte ca boala actorului să avanseze, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Pe lângă rolul de Black Panther, primul supererou afro-american care a obţinut propriul său film Marvel, Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson şi cântăreţul James Brown în filmele biografice „42” şi, respectiv, „Get On Up”.

Filmul „Black Panther”, lansat în 2018, a fost unul dintre cele mai mari succese ale Marvel, cu peste 1,3 miliarde de dolari SUA şi este pelicula cu cele mai mari încasări din seria MCU.

El urma să apară într-un al doilea film Black Panther, care este încă lucru.

Citește și Ce trebuie să știi despre tipul de cancer care l-a răpus pe actorul din ”Black Panther”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel