Ruxandra Ion, întâmplare șocantă în avion. Cum a fost jignită de o angajată a companiei

Ruxandra Ion
Ruxandra Ion

Ruxandra Ion a povestit o întâmplare șocantă la care a luat parte, joi seara, pe aeroportul din Nisa.

Ruxandra Ion a povestit pe rețelele sociale cum a fost jignită de o angajată a companiei cu care a zburat.

"Aeroportul din Nisa ieri seara. Cursa (n.r. companiei) pentru Bucuresti Otopeni. Din cauza problemelor cu genunchii, in situatii in care stau prea mult in picioare, bastonul nu mai e suficient. Asistenta aeroportului imi ofera un scaun cu rotile. Mi se spune ca trebuie sa ma imbarc prima. Ajung la usa avionului insotita de sotul meu, colega mea Ana cu care am fost la festivalul Mip tv de la Cannes si 2 colaboratoare de la o firma. La usa avionului sta de paza sefa agentiei din Nisa, care nu ii permite insotitorului francez sa ma ajute sa urc in avion fara nici o explicatie. Le invita pe cele 2 doamne si dupa ele pe ceilalti pasageri. Nici eu nici insotitorii mei, inclusiv domnul de la aeroport nu intelegeam nimic.

'Handicapații nu au voie în avion'

Cand intrebam ce se intampla sefa agentiei raspunde: Handicapatii nu au voie in avion cat timp sa face alimentarea cu kerosen". Ii raspund frumos ca nu sunt handicapata si ca am o problema la genunchi. Ridica tonul. Sotul meu ii reproseaza ca se poarta asa. Eu stau in scaunul cu rotile si lumea se holbeaza la mine. Iese mecanicul de zbor. Sefa, ca doamna nu poate fi numita, il intreaba cand se termina alimentarea sa imbarce "handicapata". Omul raspunde ca s-a terminat si ca ma puteam imbarca de la inceput. Desi am avut loc platit in primul rand am stat minute bune in picioare pana sa ma pot aseza. Sotul meu care sufera de inima a trebuit sa ia pastile.

Ce sa spun? In tara mea o sefa ma face handicapata de nenumarate ori, intr-un loc public pentru care am platit bilet, care numai de low cost nu a fost. Respect? Ca sunt femeie? Ca nu mai sunt tanara? Ca am niste probleme de sanatate? Ca o sefa de agentie din Nisa, Franta nu stie ca handicapat e un cuvant cu sens peiorativ, ca nu are dreptul sa il adreseze nimanui, poate fi data in judecata numai pentru asta, si ea si compania pe care o reprezinta? Ca m-am simtit jignita, umilita, pe banii mei, intre romanii mei? Ca veneam dintr-un loc unde oamenii ma respecta, unde cariera mea e recunoscuta, unde oamenii schimba locul intalnirii sa nu trebuiasca sa merg prea mult, sa urc scari. Si ajung la avionul romanesc unde “sefa agentiei din Nisa” ma face handicapata”, a scris Ruxandra Ion pe Facebook.

Vezi și: Incidente la Mitingul PSD de la Craiova. Bărbat înarmat, ridicat de jandarmi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel