Ruby, totul despre greutățile relației cu Robert: ''Suntem mai proști decât alții''

Ruby, alături de iubitul său
Ruby, alături de iubitul său

Cântăreața Ruby a vorbit la ''Xtra Night Show'' despre greutățile prin care a trecut în relația sa cu Robert. Cei doi s-au despărțit de multe ori, însă nu au putut sta unul fără celălalt, iar iubirea lor este mai puternică decât ar fi crezut.

„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express". Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm. Când ne despărțim e gata, capăt. Știi care e treaba? Până să-și ia tălpășița unul dintre noi, unul se răzgândește. El pleacă mai des, eu sunt cu mamaia, cu pisici. El are unde să se ducă, eu stau cu chirie. În 2-3 zile poate să lase fete însărcinate! Nu poate lăsa pe nimeni, sunt liniștită!", a spus Ruby, cu zâmbetul pe buze, la „Xtra Night Show".

Ruby și Robert s-au despărțit de câteva ori, însă iubirea i-a legat întotdeauna. Fanii celor doi i-au putut urmări în Asia Express, show în care au trecut prin multe dificultăți și în ceea ce privește relația lor.

Vezi și: Ruby regretă operațiile estetice: Îmi este efectiv rușine...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel