Ruby Rose a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, după cascadorii pentru "Batwoman"

Actriţa Ruby Rose a dezvăluit că în urmă cu câteva luni a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pe coloană, după ce a suferit două hernii de disc din cauza cascadoriilor pe care le-a făcut pentru serialul de televiziune "Batwoman", informează revista Variety.

Rose a precizat pe contul său de Instagram că a fost aproape să rămână paralizată pentru că exista pericolul ca discurile afectate să-i secţioneze măduva spinării.

"Mulţumesc Dr. Bray pentru tot ce ai făcut pentru mine, oferindu-mi ocazia să-mi continui munca şi să fac ceea ce iubesc. Îţi voi fi mereu recunoscătoare", a scris Rose despre intervenţia chirurgicală ce a fost filmată. "Pentru cei care se întreabă de ce am acceptat să fie filmată... voi nu aţi văzut episodul din 'Greys Anatomy' în care au uitat un tampon în pacient? Şi în plus am fost şi curioasă să văd ce se întâmplă acolo", a adăugat ea.

Ruby Rose interpretează rolul principal, cel al unei lesbiene supererou în "Batwoman", serial ce va avea premiera la 6 octombrie pe CW Television Network.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel