EXCLUSIV  Roxana Iliescu se luptă cu kilogramele

Are trei fete și se resimte din plin! După ce la prima sarcină a reușit să-și revină în mai puțin de un an, după a doua fată a slăbit cele 16 kg rămase abia la a doua aniversare a copilei, cu mult efort, sport și dietă păstorită de Mihaela Bilic, acum, când junioara Suria mai are 3 luni până la vârsta de 3 ani, Roxana Iliescu încă negociază cu corpul ei revenirea la forma ce a consacrat-o.  

Vedeta TV a povestit pentru DC News cum încearcă să scape de kilogramele în plus acumulate pe parcursul celor trei sarcini.

”Primul an după cea de-a treia sarcină am crezut că m-a călcat trenul”, declară Roxana. Nu dormeam, eram obosită permanent și ca atare mâncam dulciuri să mă pot ține pe picioare. Rezultatul a fost dezastruos - după naștere m-am îngrășat 10 kg, plus cele 10 rămase de la bebe. Apoi m-a chemat la ordin Luminița Nicolescu (Profa) și am început sala. Doar că, din cauza oboselii, nu reușeam să ajung des și chiar așa, corpul meu nu mai reacționa la fel. Parcă a dat motoarele de arderi la minim și, chiar dacă am eliminat dulciurile și pâinea, mai mult de 2-3 kg nu pierdeam. A urmat un an de yo-yo cumplit, cu 2 kg date jos și 5 puse la loc, frustrări și dezamăgiri. Am încercat și dieta minune, cu mâncatul din 3 in 3 ore dar continuam să pun la loc mai multe kilograme decât pierdeam.

(oar_w460)

(oar_w460)

Am ajuns până la burn out și internare la Spitalul Parhon de 4 zile și acolo mi-am analizat și rearanjat stilul de viață. Am lucrat cu instrumentele mele de introspecție,  am acceptat că da, arderile mele au scăzut, că am nevoie de mai puțină hrană materială și de mai multe bucurii așa că am apelat la ajutoare. Am văzut că problema era emoțională, ori de câte ori eram stresată mâncam bulimic. Și nici nu realizam ce mâncam. În urmă cu ceva zile prezentasem un eveniment despre nutriție feminină, Woman Collection by GoldNutrition și aveam de la ei toate instrumentele pentru a-mi schimba stilul de viață. Un shaker, un produs proteic, multe batoane proteice, l-carnitină pentru arderea grăsimilor și colagen. Și în prima săptămână am înlocuit mesele cu batoane și shake-uri proteice, mai putin o salată sau o supă chioară zilnic. Ce s-a întâmplat a fost magic - foamea mi-a dispărut, mi-a apărut setea și obigatoriu am băut 2-3 litri de apă pe zi. S-au dus primele 3 kg ca prin minune, fără foame, fără restricții, cu gustul de dulce de la batoane și stomacul mereu cald și plin. Buuuuun!!!

(oar_w460)

(oar_w460)

Apoi a urmat un platou, am mai venit cu o săptămână de cantonament cu Profa și astfel, în afara stabilirii altor 3 kg în jos, s-a definit corpul frumos și speranța de a-mi restabili forma de altă dată a revenit...Mai am 5 kg de pierdut dar vreau să o fac natural și blând, ca să nu îmi stresez corpul...”, povestește Roxana Iliescu.

(oar_w460)

În plus, pentru a împărtăși din experiențele ei de terapii emoționale, Roxana a creat grupul “Femei ca mine”, unde acestea pot împărtăși cele mai adânci temeri și pot primi sfaturi pentru a le depăși.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel