Roxana Ciuhulescu, despre divorț: "Am suferit. Am slăbit, mi-am pierdut părul"

Roxana Ciuhulescu, fosta vedetă PRO Tv, a divorțat de Mihai Ivănescu în termeni amiabili la notariat, după 10 ani de căsătorie.

Roxana Ciuhulescu a declarat că decizia de a divorța a venit cu un an în urmă, însă și-a mai lăsat timp de gândire, potrivit clik.ro.

Cu toate că au divorțat, cei doi au  o fetiță și încearcă să o facă, pe cât de mult posibil, în doi. Roxana și Mihai nu au rupt orice fel de legătură, ei comunicând prin mesaje de dragul copilul lor, care, în momentul de față, refuză să vorbească cu tatăl ei.

"Acum luptă puţin pentru că cea mică refuză să vorbească cu el. Pe cea mică o duc la psiholog. În sufletul meu, divorţul s-a produs acum mai mulţi ani. Copiii simt tensiune fără să le arăți. Am suferit. Am slăbit, mi-am pierdut părul anul trecut. Din exterior lucrurile se văd altfel. E clar că nu mai puteam. Soțul meu nu cred că ar fi renunțat la căsătorie. Ana în momentul de față nu vrea să comunice cu el. Și de ar fi ultimul bărbat, eu nu o să-l mai iau. De iubit nu-l mai iubesc, dar de respectat îl respect", a declarat fosta vedetă PRO Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel