"Românii au talent", lovitură totală. Cine sunt NOII jurați: Sezonul ăsta se anunță ceva mai tare decât celelalte sezoane

Foto: Instagram Românii au Talent
Foto: Instagram Românii au Talent

Surprize la masa juriului "Românii au talent". Cine i-a înlocuit pe Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

Au început filmările pentru ″Românii au talent”, iar primele surprize vin de la masa juraților.

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor face echipă cu Andra și Andi Moisescu. Împreună, îi vor alege pe românii gata să strălucească în lumina reflectoarelor din noul sezon.

Al 12-lea sezon aduce o schimbare în juriul emisiunii ”Românii au talent”

Mihai Bobonete și Dragoș Bucur le-au luat locul lui Florin Călinescu și Alexandrei Dinu.

Actorul Mihai Bobonete abia așteaptă să se așeze la masa juriului și să se distreze.

"Eu plec cu maximă pozitivitate. Mă aștept să mă distrez foarte tare. Asta cu rolul de jurat nu o iau atât de în serios, eu vreau să văd români talentați, să mă bucur de ce știu ei să facă, pentru că, până la urmă, despre asta e show-ul, despre ceea ce se întâmplă pe scenă, nu despre ce jurizăm noi. Eu doar vă spun să fiți cu ochii pe noi pentru că sezonul ăsta se anunță ceva mai tare decât celelalte sezoane", a spus Mihai Bobonete.

La rândul său, Dragoș Bucur speră să-i descopere pe cei mai talentați dintre concurenți.

"Nu se poate face performanță fară exigență. Ești exigent în măsura în care vrei să obții ce-i mai bun. Mie mi se pare foarte frumos că există un tip de emisiune ca asta, pentru că eu chiar cred că românii au talent și nu numai că avem un suflet mare, așa cum zice toată lumea și toată Europa, nu numai că suntem foarte primitori și inventivi, dar cred că suntem și foarte talentați", spune și Dragoș Bucur.

"Eu cred că în primul rând o să fie doi jurați foarte curioși și foarte bucuroși să vadă lucruri neașteptate pentru că pentru ei multe vor fi neașteptate. La fiecare început de ediție am așteptări mari, și pentru că am văzut foarte multe. După 11 sezoane, ai zice că aproape ai văzut tot, este evident fals, de fiecare dată o să apară ceva care nu mi-a trecut prin cap", a declarat Andi Moisescu.

"Mi-am propus să nu mai aștept nimic, doar să fiu surprinsă și asta se întâmplă în fiecare an. Mi-a dovedit asta fiecare sezon, așa că sunt cea mai fericită că am cele mai bune locuri, acolo în față la cel mai bun spectacol din România", spune Andra, potrivit stirileprotv.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel