Românii au TALENT, 13 Aprilie 2018. Călinescu şi metoda de agăţat "CITITORUL de carduri"

Actorul jurat Florin Călinescu a avut momentul său de umor într-o pauză a show-ului de vineri seara, 13 Aprilie 2018, Românii au Talent.

După ce juraţii au fost impresionaţi de Jean Pierre, un moldovean din Iaşi, foarte colorat şi bun dansator, care l-a făcut pe Andi Moisescu să exclame: "Orice reprezentant al hip hopului este extrem de sensibil. Iată-l: Jean Pierre!", a intervenit o pauză binemeritată.

Iar după această scenă a intrat în prim plan Florin Călinescu. Acesta a început să povestească cum îl sună "oameni departe, femei mai ales", rugându-l să le recite "Vlahuţă, mai spune-ne Gârleanu, Gala Galation, un Alecsandri adevărat, un Nastratin Hogea..." a zis, mucalit, Călinescu.

"La Hollywood nimeni nu citeşte 120 de pagini de film. Dacă nu eşti în stare să-i convingi în două propoziţii, nu se apucă nimeni de tine. Aşa păţesc eu cu femeile. Deci, mă întreabă: 'Cât ai pe card?... Atât!... Hai!'

Păi aşa mi-a făcut una: Ce citeşti mă cu Fefeleaga... şi cu Agârbiceanu? Agârbiceanule! Tu crezi că numai tu eşti cititor? Eu sunt cititoare de carduri!!!" a încheiat momentul său de bună dispoziţie Florin Călinescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel