România bate Australia cu 3-2 înainte de războiul cu Ungaria

Torje
Torje

Naționala de fotbal a României a câștigat, miercuri seara, ultima partidă de pregătire înaintea dublei decisive pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014, cu Ungaria și Olanda. „Tricolorii” au câștigat împotriva reprezentativei Australiei cu scorul de 3-2.

[caption id="attachment_279899" align="alignleft" width="278"] foto: gsp.ro[/caption]

Față de partida pierdută, 1-4, în fața Poloniei, contra Australiei selecționerul Victor Pițurcă a folosit o garnitură complet schimbată, în care s-au regăsit atât stranierii cât și jucătorii Stelei.

România a început bine meciul, și după mai multe ocazii ratate de Stancu, Grozav, sau Torje, stelistul Tănase a deschis scorul în minutul 35. Cu un minut înainte de pauză Raț face penalty și Wilkshire transformă, astfel că la cabine se intră cu scorul de 1-1.

Scenariu complet diferit în partea a doua, cu Australienii mai montați la debut. În minutul 54 Cornthwaite înscrie și își aduce echipa în avantaj. Ultimele zece minute le aparțin băieților lui Pițurcă. Mai întâi, Stancu restabilește egalitatea în minutul 81, iar după două minute Torje înscrie superb din lovitură liberă și aduce victoria „tricolorilor”.

Echipele de start

România Aşezare: 4-2-3-1 Pantilimon - Tamaş, Goian, Chiricheş, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Torje, Grozav, Tănase - B. Stancu Rezerve: Tătăruşanu, Lung jr., Găman, Dr. Grigore, Şt. Radu, Nistor, C. Lazăr, Răduţ, Chiţu, Alexe

Australia Aşezare: 4-3-3 Schwarzer - Wilkshire, Neill, Cornthwaite, Zullo - Bresciano, McKay, Holman - Kruse, Brosque, Holland Rezerve: Federici, McGowan, Davidson, Milligan, Leckie, Rukavytsya

România joacă în această primăvară două meciuri capitale pentru obținerea calificării la Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia. „Tricolorii” vor da piept Ungariei şi Olandei, pe 22, respectiv 26 martie, ambele partide în deplasare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel