România a fost învinsă de Olanda, scor 1-4

România a fost înfrântă, marți seară, de Olanda, cu scorul de 1-4, pe Arena Națională din București, în Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. În fața unui public, care a strigat încontinuu "Hai România!" și care a bătut recordul de spectatori stabilit la finala Ligii Europa, elevii lui Victor Pițurcă nu i-au putut învinge pe fotbaliștii olandezi.

Marți seara, de la ora 21:00, reprezentativa României nu a reușit să aducă bucuria în sufletele celor 53.329 de suporteri prezenți pe Arena Națională.

Olandezii au deschis scorul în minutul 9, la prima acțiune la poarta românilor, prin Lens, după un corner boxat de Tătărușanu. Cel de-al doilea gol pentru olandezi a venit în minutul 29, când Van der Vaart a centrat dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga, iar Martins Indi, nemarcat, a înscris cu uşurinţă.

Unicul gol pentru România a sosit în minutul 40, când Marica a reușit să înscrie printr-un şut de la marginea careului după ce a trecut de mai mulţi olandezi, spre frenezia suporterilor din tribună.

Din păcate, în prelungirile primei reprize a meciului România-Olanda, Lens obține un penalti de la arbitrul Craig Thomson, în urma unui duel cu Tamaș, transformat de același Van der Vaart.

Scorul final a fost stabilit în repriza a doua de Van Persie, în minutul 87, spre deznădejdea zecilor de mii de suporteri.

Partida România-Olanda a fost arbitrată la centru pe Craig Thomson, ajutat de asistenţii Alasdair Ross şi Derek Rose, arbitru de rezervă fiind desemnat John Beaton.

România rămâne astfel pe locul 2 în grupa D a preliminariilor CM 2012, cel puţin până în martie 2013, când sunt programate următoarele meciuri: Ungaria - România, pe 22 martie, şi Olanda - România, pe 26 martie. Olanda s-a detașat ca lider al grupei, cu 12 puncte, în timp ce România se află la egalitate cu Ungaria, pe locul secund, fiecare cu 9 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel