Româncă concediată după o noapte petrecută cu Orlando Bloom

Viviana Ross, o româncă în vârstă de 21 de ani, care lucra la un hotel de lux londonez, a fost concediată după ce managerul hotelului a găsit-o  în camera în care era cazat actorul Orlando Bloom, actorului din „Piraţii din Caraibe".

Una dintre prietenele sale a mărturisit că Viviana nu regretă deloc faptul că a fost concediată, noaptea de sex incredibil cu Orlando Bloom compensând din plin acest disconfort.

"S-a născut o adevărată electricitate între ea și Orlando, din clipa în care s-au văzut pentru prima dată. Mi-a spus că timpul pe care l-au petrecut împreună a fost nemaipomenit și că este un bun amant", a povestit prietena româncei.

După ce au schimbat câteva vorbe, Orlando a invitat-o pe Viviana în camera lui, iar tânără nu a stat pea mult pe gânduri.

"Mi-a spus că ce s-a petrecut între ei a fost ca un foc de artificii. Au băut gin tonic și au început să se sărute. El a fost cel îndrăzneț și a făcut prima mișcare. Stătea de cinci zile în hotel, iar tensiunea  dintre ei se acumulase în tot acest timp", a continuat povestea prietena Vivianei.

Dimineață, Bloom a părăsit-o pe Viviana în camera de hotel, având stabilite mai multe interviuri. Viviana l-a așteptat în pat, la fel de goală cum petrecuse noaptea. Spre ghinionul ei, în apartamentul ocupat de Bloom a intrat chiar managerul hotelului. "Lucrezi aici?", a întrebat-o bărbatul. La câteva minute după ce i-a spus managerului că este angajată a hotelului, tânăra a primit un SMS prin care i s-a comunicat faptul că tocmai a fost concediată, potrivit stirilekanald.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel