Roger Federer, propunere inedită pentru tenisul mondial

Roger Federer a spus, pe contul lui de Twitter, că ar fi ideal ca cele două Asociaţii Profesioniste de Tenis, ATP şi WTA, să fuzioneze. Elveţianul consideră că tenisul ar avea de câştigat în urma acestei asocieri.

Numărul 4 în clasamentul ATP, Roger Federer, în vârstă de 38 de ani, a scris pe Twitter că ATP şi WTA ar trebui să fuzioneze.

„Întreb.....sunt singurul care se gândeşte că acum este momentul ca tenisul masculin şi feminin să se unească şi să devină un tot?", a scris Roger Federer, după care a adăugat: „Îmi imaginez o fuziune între WTA şi ATP".

Elvețianul a precizat că nu se referă la schimbări în meciurile de tenis, ci la formarea unei singure asociaţii, din cele două, ATP şi WTA.

„Este atât de confuz pentru fani pentru că există sisteme diferite de clasament, logo-uri, pagini oficiale şi categorii de turnee diferite", a mai notat eleveţianul, care a spus că deşi trebuia să se fi făcut până acum fuziunea, această situaţie, pandemia de coronavirus, ar putea fi momentul perfect.

„Acestea sunt momente grele pentru fiecare sport şi putem ieşi din asta cu două asociaţii slăbite sau cu una mai puternică", a adăugat tenismenul, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel