Rochia prințesei Diana va putea fi văzută într-o expoziție

Rochia de mireasă a Prințesei Diana poate fi văzută într-o expoziție din Londra, cu ocazia comemorării amintirii acesteia. 

Rochia de mireasă a Prințesei Diana, cea pe care aceasta a purtat-o la nunta sa cu Prințul Charles din iulie 1981. Prinții William și Harry au împrumutat rochia de mireasă a mamei lor pentru expoziția care face parte din festivitățile de comemorare a defunctei prințese. Anul acesta, pe 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Rochia a fost creată de David și Elizabeth Emanuel. Trena rochiei are 7,6 metri și este îmbogățită cu paiete, scrie BBC

Nunta regală a avut loc la Catedrala St. Paul, din Londra. Organizatorii expoziției spun că rochia prințesei, în clasicul stil al anilor 1980, este una dintre cele mai cunoscute din istoria rochiilor de mireasă. Bustul rochiei este unul strâmt pe talie și îmbogățit cu dantelă Carrickmacross, care a aparținut inițial Reginei Mary. Taftaua, mânecile bufante și fundele sunt elemente ce rămân fidele modei anilor 1980. 

O relație rece între frați

Reîntoarcerea prințului Harry în Marea Britanie pentru dezvelirea statuii mamei sale, Prințesa Diana, nu este un lucru sigur, până acum fiind confirmată prezența fratelui său, prințul William. În ciuda zvonurilor, Ducii de Sussex ar fi nerăbdători să participe la evenimentul de pe 1 iulie, în care este comemorată amintirea defunctei Prințese, scrie The Sun. 

Cuplul care s-a distanțat de familia regală așteaptă cel de-al doilea bebeluș în vara acestui an, nașterea fiind la doar câteva săptămâni distanță. Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani pe 1 iulie 2021. 

Russell Myers, editorul stației britanice de televiziune, a declarat în cadrul unei emisiuni că „cei doi își doresc cu siguranță să fie acolo. William și Kate vor fi cu siguranță acolo. Venirea lui Harry depinde de nașterea care este iminentă în următoarele săptămâni”. 

Fetița Prințului Harry ar putea purta numele bunicii

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au oferit mai multe indicii în privința numelui pe care fiica lor l-ar putea purta susțin fanii cuplului. Cele mai multe pariuri s-au pus pe numele Philippa, cu o cotă de 2 la 1, iar Diana vine pe locul doi, cu o cotă de 5 la 1. The Sun spune că ducii au oferit indicii și către alte nume. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel