ROBERT TURCESCU OFIȚER ACOPERIT. SORIN ILIEȘIU, PROPUNERE LEGISLATIVĂ care să interzică OFIȚERI ACOPERIȚI în PRESĂ

Deconspirarea lui Robert Turcescu are ecou în Parlamentul României, unde senatorul Sorin Ilieșiu va depune o inițiativă legislativă care să interzică prezența ofițerilor acoperiți în presă.

Sorin Ilieșiu a anunțat că joi va depune în Parlament inițiativa legislativă care ar urma să interzică ofițerilor acoperiți să activeze în presă.

Citește și: Ce spune Oana Sârbu despre statele de plată publicate de Turcescu

"Ceea ce mi se pare mie foarte grav este că legea românească permite ca în presă să existe ofițeri acoperiți și mâine am să fac o propunere legislativă care să interzică acest lucru. 

Mi se pare foarte grav că legea românească permite acest lucru. Mi se pare foarte grav ca un ofițer acoperit să arbitreze finala prezidențială de acum cinci ani. Este foarte grav! Înseamnă că soarta a 20 de milioane de oameni a fost decisă de modul în care dl Robert Turcescu a arbitrat, părtinitor, finala prezidențială, cu Traian Băsescu.

(...) Dacă nu se face lucrul acesta, riscăm ca finala din noiembrie a prezidențialelor să fie arbitrată tot de un ofițer acoperit", a declarat Sorin Ilieșiu, miercuri, la România Tv.

Vezi și: Andreea Pora: Robert Turcescu este extrem de vinovat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel