Andreea Pora: Robert Turcescu este extrem de vinovat

Andreea Pora, una dintre colaboratoarele apropiate ale lui Robert Turcescu, nu-l poate ierta pentru ce a făcut acesta.  Chiar dacă ar fi vorba de o cacialma sau dacă  Turcescu a spus adevărul,  un ziarist nu are voie să facă așa ceva, a spus Andreea Pora la România Tv.

Andreea Pora remarcă, după primul interviu dat de Turcescu de la data deconspirării,  faptul că acesta "Refuză să spună dacă a fost ofițer acoperit, cu subiect și predicat. Lasă să se înțeleagă că în fața judecătorilor va prezenta o altă variantă. Nici despre documente nu spune că sunt reale. Practic nu am aflat nimic nou față de emisiunea de la B1. Sutem tot pe tărâmul speculațiilor" a declarat Pora.

După părerea Andreei Pora "ar putea fi o cacialma, cap-coadă, făcută în scop politic. Problema discutată are două consecințe: pe de o parte se aruncă în derizoriu chestia cu ofițerii aciperiți, deși aceasta este, pe fond, extrem de gravă. 

Citește și: Robert Turcescu, ofițer acoperit. Primele declarații după "spovedanie": Vreau judecători drepți!

Cea de-a doua variantă este că într-adevăr este ofițer acoperit , poate să fi fost șantajat, ceea ce este foarte grav, că un șantaj poate veni chiar de la servicii, și ar fi extrem de grav ca serviciile să-și șantajeze proprii ofițeri.

Și în varianta că este ofițer acoperit, și în varianta că face nu știu ce jocuri care mă depășesc în acest moment, este extrem de vinovat în ambele variante. Ca ziarist, după opinia mea, în România, ca și în multe țări din Europa, ziaristica cu serviciile secrete sunt două lucruri incompatibile, iar un ziarist, chiar dacă este un joc politic, nu are dreptul să facă așa ceva.

Nu te poți folosi de buna-credință a unui public ca tu să faci un joc politic, indiferent  cât  de important ar fi acela", a declarat Andreea Pora la România Tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel