Robert Pattinson i-a cerut lui Kristen Stewart să se mute din casă

robert-and-kristen
robert-and-kristen

Robert Pattinson i-a cerut lui Kristen Stewart să-și ia lucrurile și să plece din casa în care cei doi locuiau împreună din estul Los Angelesului. Se pare că Pattinson nu poate trece peste infidelitatea fetei, care l-a înșelat cu regizorul de 42 de ani Rupert Sanders săptămâna trecută, deși Stewart i-a cerut public scuze și l-a implorat să o ierte.

Autor: Robert Sandu

Mai multe persoane din cercul de prieteni ai celor doi actori cei doi au declarat presei că Rob și Kristen nu și-au mai spus niciun cuvânt de când aventura celei din urmă a apărut pe prima pagină a ziarelor de scandal. Au apărut împreună, pentru că au fost obligați prin contractele care le-au semnat să promoveze ultimul film din Saga Amurg, dar, conform People.com, relația dintre ei pare să se fi terminat.

"Toată chestia asta cu înșelarea a fost ca o lovitură de ciocan pentru Rob. Pot să vă spun că suferă foarte mult. Eu unul nu cred că el va putea trece peste ce a făcut Kristen, indiferent că s-a întâmplat doar o dată sau de mai multe ori", a spus unul dintre cei mai apropiați prieteni ai celor doi pentru People.

Totuși, așa certați cum sunt, Robert Pattinson și Kristen Stewart sunt programați pe data de 6 septembrie să prezinte împreună Gala premiilor MTV. Lumea va fi atunci cu ochii pe ei pentru a vedea dacă sunt semne de împăcare sau ruptura este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel