Robert Negoiţă va fi 'foarte probabil' candidatul PSD la Primăria Sector 3, nu la Primăria Generală

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus că 'foarte probabil' va fi candidatul PSD pentru un nou mandat la primăria de sector.

Robert Negoiță a precizat, joi, la postul Digi 24, că probabil va reveni în PSD. 'Nu este o chestiune în care să decid eu. Am avut discuţiile, când se va întâmpla asta nu este o chestiune care să ţină de mine neapărat (…) Noi colaborăm deja (…) avem sprijin din partea grupului PSD din Consiliul Local', a afirmat Robert Negoiţă.

Mai mult, Robert Negoiţă a fost întrebat dacă reprezintă o idee bună candidaturile comune ale PSD cu PNL.'Nu am făcut o analiză, dar cred că oamenii maturi găsesc soluţii, am speranţa că avem de-a face cu această categorie de oameni', a răspuns Robert Negoiţă.

Robert Negoiță a spus că nu va candida la Primăria Capitalei.

'Soluţia nu este să merg eu la Primăria Generală, ci soluţia este că atribuţiile care pot fi preluate de sectoare trebuie transmise de la Primăria Generală la sectoare, pentru că toată lumea face descentralizare, subsidiaritate, adică decizia trebuie dusă cât mai aproape de cetăţean.', a zis Negoiţă.

'Primăria de sector este mult mai aproape de cetăţean decât Primăria Generală şi Bucureştiul astăzi trăieşte şi a ajuns la nivelul acesta în primul rând datorită primăriilor de sector, unele dintre ele care chiar îşi fac treaba şi reuşesc să creeze plusvaloare în acest oraş (…) Soluţia corectă nu este să merg eu la Primăria Generală, ci cât mai multe atribuţii, cum e termia, de exemplu, ar trebui să treacă la sectoare, cel puţin la sectorul 3, asta este varianta corectă', a mai adăugat primarul Robert Negoiţă. 

Citește și - Robert Negoiță, exasperat de Nicușor Dan: "Vine un politruc nefrezat, cu mâinile în buzunar să ne spună că pasajele nu fluidizează traficul"

Robert Negoiță l-a contrazis pe Nicușor Dan, exasperat de părerile primarului general care consideră că pasajele nu fluidizează traficul.

"A venit şi a spus că un specialist se înconjoară de specialişti. Domnule, este în stare să aducă un singur specialist, cât de incompetent ar fi acel, vezi doamne, specialist, care să ne spună că nu se fluidizează traficul? De altfel, a făcut nişte afirmaţii rupte de realitate, care nu îi fac onoare - că nu s-a fliudizat circulaţia la doamna Ghica cu acel pasaj. Aţi circulat pe acolo? Problema este că proiectul nu a fost continuat şi te propteşti în intersecţiile celelalte care nu au fost fluidizate. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel