Robert Negoiță, exasperat de Nicușor Dan: "Vine un politruc nefrezat, cu mâinile în buzunar să ne spună că pasajele nu fluidizează traficul"

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Robert Negoiță l-a contrazis pe Nicușor Dan, exasperat de părerile primarului general care consideră că pasajele nu fluidizează traficul.

"A venit şi a spus că un specialist se înconjoară de specialişti. Domnule, este în stare să aducă un singur specialist, cât de incompetent ar fi acel, vezi doamne, specialist, care să ne spună că nu se fluidizează traficul? De altfel, a făcut nişte afirmaţii rupte de realitate, care nu îi fac onoare - că nu s-a fliudizat circulaţia la doamna Ghica cu acel pasaj. Aţi circulat pe acolo? Problema este că proiectul nu a fost continuat şi te propteşti în intersecţiile celelalte care nu au fost fluidizate.

Dar cum poate să spună cetăţenilor care au fost la mare anul trecut, şi care vor merge la mare anul viitor şi care ştiu ce fiasco, ce dezastru era ieşirea spre mare, înainte să facem noi pasajele? Cum poate să spună un om, pieton, nu primar general, că nu s-a rezolvat problema traficului la ieşirea din Bucureşti către A2? În Sectorul 4, unde Daniel Băluţa a inaugurat un pasaj într-o zonă în care ciruclația era un dezastru, acum se circulă absolut fluent şi decent.

"Vine un politruc cu mâinile în buzunar şi ne spune că că pasajele nu fluidizează traficul"

Dar vă dau cifrele date de specialişti. Domnule, vine un politruc cu mâinile în buzunar şi netuns, nefrezat şi ne spune el nouă că părerea lui este că pasajele nu fluidizează traficul şi că pasajele care au fost făcute nu au fluidizat traficul. Mai mult de 2 milioane de ore economisim, stăm mai puţin în trafic, în fiecare an, datorită pasajelor pe care le-am făcut la ieşirea din Bucureşti.

Mai fac pasaje dacă mă lasă individul ăsta! Sunt administrate de dumnealui, că noi, unde am putut să facem fără avizul dumnealui, le-am făcut, că nu stau să mă uit la opiniile absolut aberante pe care le are. Acolo unde depindem de semnătura dumnealului pe care nu o dă, este complicat", a spus Robert Negoiță, la Digi 24.

Vezi și: "Cum se simt palmierii din fața primăriei Sectorului 3, la -10 grade?" Robert Negoiță îi răspunde lui Nicușor Dan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel