"Cum se simt palmierii din fața primăriei Sectorului 3, la -10 grade?" Robert Negoiță îi răspunde lui Nicușor Dan

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Nicușor Dan l-a întrebat pe Robert Negoiță cum se simt palmierii din fața primăriei Sectorului 3, la -10 grade. Ce spune edilul.

"Neinspirat, ca de obicei, să înceapă o discuţie despre un subiect care nu îi face cinste. Înainte să pun palmierii în Sectorul 3, am fost în Italia, la cel mai mare furnizor de plante de acolo. Le-am zis aşa: "Eu sunt din Bucureşti şi mă interesează să cumpăr plante de la dumneavoastră." În Italia, în sud, e o altă clima. Şi le-am spus: "Ştiţi clima din Bucureşti" - "Da, ştim exact". Şi mi-a scos o listă cu plante care se pretează, care pot fi plantate în clima din Bucureşti.

Acei oameni sunt specialişti, asta ştiu să facă, sunt unii dintre cei mai mari din lume, pe partea de plante. Am respectat 100% acea listă pe care mi-au dat-o. Dânşii mi-au spus că aceşti palmieri rezista până la -20 de grade. I-am văzut verzi, am stat de vorbă cu specialişti, altă variantă nu am decât să îi cred. Am luat și de la dânşii. Din Italia au venit palmierii", a spus Robert Negoiță, la Digi 24.

"Nu am o problemă să protejez palmierii"

"Dacă vor anunţa temperaturi sub -15 grade, ceea ce se întâmplă o dată la 10-15 ani, dacă vor mai fi vreodată în Bucureşti temperaturi mai jos de -15, nu am o problemă, nu este un cost să protejez palmierii. Este relativ simplu. Doar se adună frunzele... Biodiversitatea este absolut sănătoasă pentru sistem", a mai spus primarul Sectorului 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel