Robert De Niro, mai sărac cu 6,4 milioane de dolari. Ce avere deține starul

Unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile, dublu câştigător al premiului Oscar, este mai sărac cu 6,4 milioane de dolari, după ce și-a plătit taxele şi impozitele aferente anului 2013.

Robert De Niro, deținătrul unei averi estimate la 200 de milioane de dolari, a plătit fiscului american suma de 6,4 milioane de dolari, după ce autorităţile au pus sechestru pe un apartament pe care starul îl deţine în cartierul newyorkez Tribeca. Măsura a fost luată în vederea întrucât actorul nu-și plătise taxele şi impozitele aferente anului 2013, potrivit site-ului The Smoking, scrie ziarulmetropolis.ro.

Stan Rosenfeld, agentul de presă al actorului american, a anunţat că starul de cinema a completat un cec prin care a achitat întreaga sumă pe care o datora fiscului. Stan Rosenfeld a spus că acele taxe au rămas neplătite deoarece notificările fiscului (Internal Revenue Service/ IRS) au fost expediate la "o adresă mai veche" a actorului.

Potrivit sursei citate, actorul şi proprietarul de restaurante Robert De Niro are o avere estimată la peste 200 milioane de dolari, deţinând proprietăţi valoroase la Los Angeles, Londra şi New York – mai ales în cartierul Tribeca, precum Nobu, TriBeCa Grill, The Greenwich Hotel şi TriBeCa Productions.

Robert De Niro a câștigat de două ori premiul Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), fiind și unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel