Robbie Williams - Jimmy Page, războiul decibelilor. Au ajuns la exasperare

Robbie Williams - Jimmy Page, războiul decibelilor. Au ajuns la exasperare
Robbie Williams - Jimmy Page, războiul decibelilor. Au ajuns la exasperare

Robbie Williams îl exasperează pe vecinul său, Jimmy Page, ascultând la maximum muzica trupelor rivale.

Robbie Williams foloseşte muzica trupelor Black Sabbath, Pink Floyd sau Deep Purple ca armă pentru a-l 'exaspera' pe vecinul său, Jimmy Page, chitaristul grupului Led Zeppelin, în urma unei dispute judiciare declanşate între cele două vedete cu privire la o construcţie pe care primul doreşte să o facă în vila sa, relatează luni BBC. Muzicienii, care sunt vecini în cartierul londonez Holland Park, sunt de cinci ani implicaţi într-o bătălie judiciară după ce fostul component al trupei Take That a fost autorizat să facă o piscină la subsolul său, lucru căruia i se opune Jimmy Page deoarece construcţia 'ar putea dăuna structurii acestei reşedinţe gotice din 1875'.

Citește și: Woodstock, eveniment aniversar în 2019

Într-o plângere trimisă primăriei districtului din Kensington şi Chelsea, semnată de un oarecare 'Johnny', Robbie Williams este acuzat că ascultă discurile lui Black Sabbath, Pink Floyd şi Deep Purple cu volumul la maximum, pentru că ştie că îl 'deranjează' pe Jimmy Page. În scrisoare, cântăreţul în vârstă de 44 de ani este denunţat că 'îşi pune o perucă cu părul lung şi îşi bagă o pernă sub cămaşă' pentru a-l imita pe fostul coleg de trupă al lui Page, Robert Plant, potrivit postului britanic, citat de EFE.

Citește și: Putin critică muzica rap. Ce nu îi place

În acest sens, purtătorul de cuvânt al lui Robbie Williams a declarat că aceste afirmaţii 'sunt invenţii fără niciun sens'. În decembrie anul trecut, Williams a primit aprobarea de construcţie a piscinei, totuşi artistul nu poate să înceapă lucrările până când municipalitatea va primi confirmarea că nivelul de vibraţie şi problemele de mişcare ale solului se află sub control.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel