Robbie Williams, coproprietar al unui centru cultural din cadrul Liverpool Media Academy

Cântăreţul Robbie Williams a devenit coproprietar al Centrului de Arte Interpretative şi Media Creative din cadrul unei cunoscute universităţi britanice, Liverpool Media Academy (LMA), informează joi Press Association. 

Renumitul cântăreţ, care a avut în echipa sa de la 'The X Factor' şi Corul LMA, a anunţat că va inaugura în colaborare cu LMA un campus universitar la Londra în 2020. Robbie Williams a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă organizată la Londra, al cărei prezentator principal a fost Scott Mills. În cadrul acestui proiect, fostul solist al trupei Take That va contribui la dezvoltarea LMA pe plan intern şi internaţional, începând cu lansarea filialei sale de la Londra, anul viitor.

'Sunt încântat că acum sunt oficial un membru al familiei LMA. Imediat după ce i-am cunoscut, am fost inspirat de pasiunea lor pentru muzică şi am vrut să mă implic în acest proiect. Sper să contribui la motivarea următoarei generaţii de staruri pop, interpreţi şi compozitori', a declarat Robbie Williams. LMA organizează cursuri de teatru muzical, actorie, interpretare muzicală, jocuri şi animaţii şi producţie de film şi de televiziune. Toate diplomele sale sunt recunoscute de Staffordshire University.

Robbie Williams va colabora la acest proiect cu fondatorii LMA, Richard şi Simon Wallace. Celebrul artist britanic va susţine un concert la festivalul British Summer Time, organizat în luna iulie în celebrul Hyde Park din Londra, şi a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi însoţit pe scenă de Corul LMA, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel