Rihanna, relație oficială cu ASAP Rocky. Cine este rapperul

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Rapperul american ASAP Rocky a anunțat că este într-o relație cu cântăreața Rihanna.

Conform BBC, artista din Barbados a fost numită „iubirea vieții” de rapperul din Harlem, New York, într-un interviu cu GQ. Zvonurile privind faptul că ce doi ies la întâlniri datează din 2013, când Rocky a susținut-o pe cântăreață în timpul Turneului Mondial Diamonds.

„Pentru mine, ea valorează cât milioane de alte femei. Când știi, pur și simplu știi. Ea este aleasa”, a transmis rapperul. Rihanna și ASAP Rocky au participat în videoclipul rapperului pentru piesa „Fashion Killa” din 2013.

De când cuplul a devenit „oficial”, cei doi artiști au încercat să evite pe cât se poate paparazzi. În același interviu, Rocky a explicat că partenera sa „a influențat cu siguranță” noul său album „ALL $MILES”.

Cine este ASAP Rocky?

Rakim Athelaston Mayers s-a născut în data de 3 octombrie 1988 și este un rapper, scriitor și actor american cunoscut sub numele de ASAP Rocky, des stilizat drept „A$AP Rocky”. Acesta face parte din grupul de rap A$AP Mob.

Rocky a devenit faimos în august 2011, când single-ul „Peso” a ajuns înainte de lansare pe internet, iar la câteva săptămâni deja a ajuns la radio. Primul său mixtape s-a numit „Live. Love. A$AP” (n.r., trăiește și iubește cât se poate de repede”, urmat de albumul „Long. Live. A$AP” în 2013 și „At. Long. Last. A$AP în 2015. În anul 2018, Rocky a lansat „Testing”,iar „ALL $MILES” este proiectul la care lucrează în prezent.

În iulie 2019, rapperul a fost arestat după o bătaie din Stockholm, Suedia, unde avea la acele momente un concert. În conflict a fost implicat adolescentul afghan Mustafa Jafari, care l-a și dat în judecată. La proces, ASAP Rocky a fost găsit vinovat de asalt și a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel