REVOLTĂ la iUmor. Concurentă îmbrăcată doar cu măști de protecție. Mihai Bendeac, ULUIT: Nu ești deloc sexy. S-a NENOROCIT lumea

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ediția de dumincă de la iUmor a adus în prim-plan un moment controversat. 

Bia Khalifa, o vedetă a filmelor pentru adulți, a urcat pe scena iUmor și a stârnit un val de reacții. Aceasta a apelat la o lenjerie intimă făcută din măști de protecție, dar deși credea că îi va lua prin surprindere pe jurați, nu a fost așa, iar Mihai Bendeac a taxat-o dur.

Aceasta a mărturisit că are 20 de ani, a reușit să termine cele opt clase și a fost prima fată din România care și-a făcut cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conținut pentru adulți. 

"S-a nenorocit lumea, băi băiatule", a spus Delia despre prestația concurentei.

Întrebată de Mihai Bendeac care sunt pasiunile ei, concurenta a răspuns că muzica se numără printre ele și are de altfel la activ trei piese lansate.

Mai mult, întrebată de Delia ce gen de bărbați îi plac, tânăra a răspuns că îi plac cei care au baby face, sunt inteligenți și o ascultă.

"Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine", a spus ea.

"Trăim o perioadă tare dubioasă, nu știu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este așa", a spus Delia.

"Bianca, dacă vrei să mă asculți, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți, pentru unele persoane, să nu fii deloc sexy?", a întrebat-o Mihai Bendeac. 

"NU", a fost răspunsul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel