Restaurantul lui Jamie Oliver, închis pentru că era plin de excremente

Restaurantul lui Jamie Oliver a fost închis de autoritățile londoneze după ce în urma unei inspecții s-a constatat că localul nu respectă normele igienico-sanitare.

Barbecoa, faimosul restaurant-măcelarie pe care Jamie Oliver îl deține în centrul Capitalei britanice, a avut activitatea sistată pentru 24 de ore, măsura fiind impusă de inspectorii sanitari, transmite The Guardian, citat de ziare.com.

În urma controlului efectuat în luna ianuarie a acestui an, inspectorii au acordat localului calificativul 1 pe o scară de la 1 la 5 în ceea ce privește respectarea normelor igienico-sanitare.

VEZI ȘI: Jamie Oliver către o ziaristă: Eşti o căţea!

Inspectorii au descoperit acolo o "prezența masivă" de excremente de șoareci, carcase cu urme de mucegai pe ele, carne de vită wagyu expirată sau instrumente de gătit și frigidere murdare.

Jamie Oliver s-a născut pe 27 mai 1975, în Clavering, Essex. este cunoscut sub numele de Bucătarul dezbrăcat. A scris o serie de cărți de bucate și este protagonistul seriilor de emisiuni de televiziune The Naked Chef (Bucătarul dezbrăcat).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel