Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Repere de stil cu hair stylistul vedetelor! Adrian Perjovschi ne sfătuiește: “Evitați bretoanele”!

Se ocupă de imaginea multora dintre vedetele autohtone și le propune schimbări de look inedite. L-am rugat pe celebrul hair stylist Adrian Perjovschi să ne povestească despre tendințele stilistice din această vară și să ne spună cum ar trebui să ne purtăm părul pentru a fi la modă!

  

I-au trecut multe vedete de la noi prin mână, precum Laura  Cosoi, Adelina Pestrițu, Roxana Ciuhulescu, Lili Sandu, însă el țintește sus și ar vrea să-i propună o schimbare de look chiar și celebrei actrițe Jennifer Aniston!

Despre tendințe, coafuri de vară, ce se poartă, ce nu se poartă, iată ce a punctat Adrian Perjovschi pentru DC News:

 “- Tendințele pentru vara aceasta, în materie de culoare merg spre nuanțele deschise, pe blond, nuanțe calde, galben, bej, auriu, arămiu, culorile pastelate (bleu, roz pal, violet pal) dar și cele contrastante, mai vibrante, mai puternice, pentru persoanele care știu să poarte astfel de culori îndrăznețe. 

(oar_w460)

- Se poartă foarte mult părul prins pentru că ne protejăm părul de soare. Se poartă prins ori în variantă de nod în vârful capului ori prins în coadă simplă și accesorizată cu împletitură sau cu tot felul de elastice, bandane, eșarfe cât mai colorate, accesorii cât mai diverse și cât mai vesele, de vară. În trend sunt vara aceasta și împletiturile cu adaosuri colorate, cu extensii de diferite forme, lungimi și culori: împletite pe pielea capului sau mai largi.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Se poartă părul lung și părul scurt întotdeauna.De evitat bretoanele pe perioada verii pentru că, din cauza căldurii majoritatea femeilor nu suportă părul pe frunte și, în plus, pielea transpiră mai mult decât în mod normal și există riscul să apară iritații.

(oar_w460)

- Recomand folosirea unei game de produse mult mai hidratantă pentru că părul, ca și pielea trebuie protejat de razele UV, de căldură, de deshidratarea care apare pe perioada verii. Recomand foarte mult folosirea unei măști care se aplică pe părul uscat înainte de a merge la plajă, uleiurile esențiale care se aplică după uscare, în niciun caz înainte de spălare și produsele cu protecție termică.

(oar_w460)

- Dacă ar fi să aleg, i-aș recomanda o schimbare de look actriței Jennifer Aniston. Mi se pare că este de foarte mult timp cu părul șuvițat pe tipul american highlights și m-aș duce într-o zonă de balayage, aș schimba formă tunsorii și aș face ceva mult mai fresh, mai cool pentru că ar întineri-o mai mult”, spune hair stylistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel