Relația NEȘTIUTĂ dintre Prințesa Diana și Prințul Philip. Menzies, dezvăluiri ULUITOARE: Era absolut FERMECAT de ea

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sezonul patru al serialului „The Crown“ este disponibil pe Netflix. Actorul Tobias Menzies, detalii tari despre personajul Prințului Philip.

Actorul englez Tobias Menzies, care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru portretizarea ducelui de Edinburgh, prinţul Philip, a oferit un interviu pentru "Adevărul", în care a povestiti despre ocazia de a-l interpreta pe prințul Philip. 

Cum îl regăsim pe Philip în noul sezon? Prin ce schimbări trece Familia Regală şi cum îl afectează acestea?

"Charles şi Diana vor fi în prim-plan, în timp ce Philip şi Regina se luptă să se adapteze la o ţară care se schimbă cu repeziciune. Cred că Philip pe care îl vom vedea în noul capitol continuă să reflecte ceea ce încearcă să facă acest serial, şi anume să ia instituţia monarhiei în serios. Cred că ar fi interesant ca Philip să fie luat puţin mai în serios, să ne uităm şi la ce a adus Familiei Regale şi la cât de în serios şi-a luat rolul. Toate aceste lucruri sunt reale, dar povestite mai rar. 

Din acest serial percepem că Philip are o responsabilitate mai mare faţă de instituţie decât faţă de propriul fiu. Philip este parţial influenţat şi de sentimentele sale pentru Diana – este absolut fermecat de ea. Încă nu-l poate înţelege pe deplin pe Charles, nu poate înţelege de ce are nesiguranţe. Pentru familie, este un balans continuu între viaţa publică şi cea personală, însă noi spunem o poveste, o versiune a acestor evenimente şi nu avem nicio idee ce părere au personajele reale despre asta. Pentru a face o dramă bună, trebuie să-ţi asumi nişte lucruri şi asta e în regulă, dar nu este istorie", a declarat Tobias Menzies, citează adevărul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel