Urmărește emisiunea live


Prințul Charles "pătează" monarhia. Regina Elisabeta, dezamăgită, lucrul pe care i l-a interzis: NU-l poate ierta niciodată

Foto: Instagram Royal Family
Foto: Instagram Royal Family

Regina Elisabeta s-a opus total Camillei Parker Bowles. Ce i-a interzis Prințului Charles, odată cu anunțul logodnei. 

De-a lungul timpului, Prințul Charles a ridicat mari îndoieli în ceea ce privește murdărirea imaginii Monarhiei britanice. 

Potrivit unui raport, căsătoria Prințului Charles cu amanta, Camilla Parker Bowles, a determinat-o pe Regina Elisabeta să creadă că ar putea "păta" Monarhia și Coroana. 

Ce i-a interzis Regina Elisabeta fiului moștenitor la tron

Este bine știut faptul că mariajul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana nu a fost unul bun, dar fiind faptul că inima Prințului de Wales a fost întotdeauna la actuala sa soție, Camilla. 

Relația dintre Charles și Camilla nu a fost văzută niciodată cu ochi buni de către Regina Elisabeta, dat fiind faptul că era o relație adulteră care se opunea principiilor Bisericii pe care Suverana le reprezenta, iar acest aspect s-a menținut chiar și după ce ei s-au căsătorit în anul 2005. 

Andrew Alderson a scris într-o notă pentru The Daily Telegraph că: "Regina s-a distanțat de nunta prințului de Wales cu Camilla Parker Bowles deoarece crede că fiul ei pune satisfacția personală înainte de datorie. Surse de la Curte spun, de asemenea, că Regina este îngrijorată în legătură cu căsătoria și că acest eveniment ar putea să păteze monarhia", citează Daily News.

Mai mult de atât, o sursă regală a spus că: "Problemele săptămânii trecute se întorc în timp. Regina crede că prințul de Wales și-a pus propriile satisfacții și interese înainte de datorie, în ce privește relația lui cu Camilla, iar ea nu poate ierta niciodată acest lucru". 

Prințul Charles, primul membru al familiei regale care s-a căsătorit civil, și nu religios

Relațiile extraconjugale dintre Charles și Camilla au fost dezvăluite de Prințesa Diana în cartea "Diana, povestea ei adevărată", scrisă de Andrew Morton, atunci când și-a recunoscut și propriile aventuri extraconjugale. 

După certuri, neînțelegeri și acuzații, Charles și Diana au decis să divorțeze în 28 august 1996, iar un an mai târziu, pe 31 august 1997, Lady Di a murit într-un grav accident, la Paris.

După divorț, Charles a avut undă verde la o relație cu Camilla, iar logodna a fost anunțată pe 10 februarie 2005. Anunțul nu a picat prea bine, iar Regina Elisabeta și-a dat acordul abia pe data de 2 martie, într-o ședință a Consiliului. 

La acel moment, Prințul de Wales i-a oferit Camillei inelul de logodnă al bunicii lui, iar căsătoria dintre ei a avut loc printr-o cununie civilă, ci nu religioasă, la Castelul Windsor, urmată apoi de o binecuvântare religioasă la capela St. George. 

Data inițială a nunții a fost de 8 aprilie, însă a fost amânată cu o zi pentru a le permite Prințului de Wales și altor invitați să participe la funeraliile Papei Ioan Paul al II-lea.

Un lucru neobișnuit a fost faptul că Regina Elisabeta și Prințul Philip nu au participat la ceremonia civilă și au fost prezenți doar la cea religioasă, urmată de o recepție pentru cei doi miri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel