Regina Elisabeta, reguli pentru ducii de Sussex. Câți bani ar lua Meghan în cazul unui divorț

Relațiile dintre membri Familiei Regale britanie nu sunt foarte bune, iar relația Reginei cu Meghan nici atât, motiv pentru care aceasta a impus reguli în cazul unui divorț a ducilor de Sussex. 

Relația despre prințului Harry și restul familiei regale nu mai este una tocmai bună, iar unul dintre indiciile ce arată acest lucru este că Ducii de Sussex nu vor petrecere Crăciunul cu rudele lor, așa cum este tradiția, ci în America, cu mama lui Meghan.

Se pare că Regina a luat chiar de la început o decizie ce arată că nu are încredere în nora sa, motiv pentru care, presa mondenă din Marea Britanie scrie că aceasta i-ar fi obligat pe Meghan și Harry să semneze un contract prenupțial chiar în ziua nunții lor.

Câți bani îi rămân lui Meghan Markle după un posibil divorț

 

Deși Harry nu a dorit acest lucru, cei doi au acceptat să semneze acel contract chiar înainte de a intra în capela St. George, fiind amândoi obligați să respecte decizia Reginei, citează People.

Fiona Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Marea Britanie, ar fi fost prezentă acolo, în momentul semnării contractului. Ea s-a ocupat de cele mai grele divorțuri din Familia Regală, cel al Prințesei Diana cu Prințul Charles și al Prințului Andrew de Sarah Ferguson.

Astfel, Meghan are în jur de 5 milioane de dolari, pe când Harry are 40 de milioane de dolari. Potrivit unei analize făcute de avocatul Jeremy D. Morel pentru TMZ, un contract prenupțial e recunoscut în instanța din Marea Britanie, dar poate să nu influențeze decizia unui judecător.

Decizia Reginei

Cu toate acestea, Regina a dorit ca Meghan să nu primească bijuterii cu valoare istorică. Însă, dacă cei doi vor divorța, depinde doar de un avocat foarte bun să influențeze decizia judecătorului în favoarea Ducesei.

Mai mult, banii primiți de Markle după divorț depind și de moștenitorii pe care ea îi aduce pe lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel