Regina Elisabeta, MESAJ CODAT pentru Harry și Meghan. Gestul făcut de aceasta

Regina Elisabeta le-a transmis un mesaj codat ducilor de Sussex. Iată ce gest a făcut aceasta și ce înseamnă. 

Regina Elisabeta a purtat, la slujba de duminică, o broșă sub formă de fulg de zăpadă, pe care a primit-o de la fostul guvernator al Canadei, David Johnston, cu ocazia jubileului de safir, în anul 2017. 

Potrivit Mirror Online, alegerea suveranei de a purta această broșă poate fi interpretată drept un mesaj codat pentru Prințul Harry, Meghan Markle și micuțul Archie și a lăsat loc interpretărilor. 

"Vrea să lase ușa deschisă pentru întoarcere". Ce spune Phil Dampier

„Regina are obiceiul de a trimite mesaje codate în moduri subtile. De exemplu, obișnuiește să se folosească de poșetă pentru a transmite mesaje ajutoarelor sale – dacă se află într-o anumită poziție, vrea să plece de la un eveniment în 5 minute. Poartă haine și bijuterii pentru a-și arăta suportul și empatia față de o țară. De exemplu a purtat verde la vizita sa istorică în Irlanda", a explicat Phil Dampier, autorul cărții „Royally Suited: Harry and Meghan in their Own Words", citează unica.ro.

„Așadar este destul de posibil să le transmită un mesaj lui Harry și Meghan. Sunt sigur că este devastată de plecarea lor și va vrea să lase ușa deschisă pentru întoarcerea lor dacă se vor răzgândi și vor dori să revină", a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel