Regina Elisabeta, imaginea momentului după două săptămâni de ABSENȚĂ

Foto: Instagram Royal Family
Foto: Instagram Royal Family

Regina Elisabeta a avut prima apariție publică din ultimele două săptămâni.

Internarea Reginei Elisabeta în spital de săptămânile trecute, diagnosticul primit și faptul că și-a anulat mai multe evenimente publice importante ridică mari îngrijorări în rândul fanilor Casei Regale și ai Suveranei britanice. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost internată în spital pentru ”investigaţii preliminare”, după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească. 

"În urma unei recomandări de a se odihni, Regina îndeplineşte sarcini uşoare la Castelul Windsor. Majestatea Sa a decis cu regret să nu se deplaseze la Glasgow pentru a participa la recepţia organizată cu prilejul COP26, luni, 1 noiembrie. Majestatea Sa este dezamăgită că nu poate participa la recepţie, dar se va adresa delegaţilor reuniţi printr-un mesaj video înregistrat″, și "Ca urmare a sfatului lor recent, conform căruia Regina ar trebui să se odihnească câteva zile, medicii Majestății Sale au sfătuit-o să continue să se odihnească pentru cel puțin următoarele două săptămâni. Ea va putea continua să-și asume sarcini ușoare, bazate pe birou, inclusiv unele audiențe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială", au fost mesajele transmise de reprezentanții Casei Regale. 

Aceasta este una dintre cele mai lungi și mai semnificative absențe ca urmare a stării de sănătate în timpul domniei sale, iar acest lucru înseamnă că alți membri ai familiei regale vor trebui să își ia mai multe angajamente în numele Reginei, ori de câte ori este posibil, în special prințul de Wales.

Potrivit The Sunday Times, Regina Elisabeta suferă de epuizare, pentru că are un program încărcat din cauza angajamentelor private și pentru că stă trează până târziu pentru a se uita la televizor.

Regina Elisabeta a apărut zâmbitoare, după două săptămâni de absență

Regina Elisabeta a II-a, a acordat miercuri o nouă audienţă, primindu-l pe organistul Thomas Trotter.

Ea a apărut surâzătoare în fotografiile de la întâlnire şi i-a oferit muzicianului Queen’s Medal for Music la castelul Windsor, potrivit The Sun.

Suverana şi-a redus considerabil activităţile. Ea l-a primit pe 24 noiembrie pe guvernatorul Băncii Angliei, iar pe 21 noiembrie a asistat la botezul celor doi strănepoţi pe domeniul regal de la Windsor. Cu câteva zile mai devreme, ea l-a primit pe şeful Statului Major britanic Nick Carter la castelul Windsor și acolo fiind surprinză în picioare, cu zâmbetul larg.

Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, cel mai longeviv monarh din lume, s-a întâlnit cu Nick Carter, care este şi principalul consilier pe probleme militare al ministrului apărării. El urmează să se retragă din funcţie la sfârşitul lunii noiembrie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel