Recunoști vedeta? Umple săli întregi și este IUBIT de toată țara. "Am SUFERIT toată viața". Cel mai mare REGRET

Tu ai recunoscut artistul? Este unul dintre cei mai iubiți din România și umple săli întregi de spectacol. Iată povestea acestuia. 

Este vorba de Paul Surugiu sau Fuego, artistul care de zeci de ani umple săli întregi de spectacol și încântă publicul cu piese care mai de care mai profunde și mai spectaculoase. 

Iată ce spune artistul despre familia sa. Care e cel mai mare regret al său

"Mama a fost una dintre cele mai frumoase femei din Turda, cred eu. Toată lumea întorcea capul după ea, a fost și este un om frumos. Moștenesc din fizionomia ei și mă bucură lucrul acesta, pentru că toată familia din partea mamei au fost foarte frumoși. Probabil gena...

Am suferit toată viața pentru că voiam să am ochii în culoare costumului de la grădiniță. Tatăl meu a avut cei mai frumoși ochi albaștri și dacă regret ceva în viața asta  e că nu am moștenit ochii tatălui meu. Mama avea obiceiul de a mă duce și de a-mi face fotografii și-mi zicea: Vei crește mare și o să vezi ce bine o sa-ți prindă fotografiile astea. Acasă, unii aveau pe perete Răpirea din Serai, noi aveam un covoraș cu o maimuțică și-mi doream să am maimuțica în realitate. Sunt foarte fericit când mă uit la aceste fotografii", ", a spus Fuego, în direct la Antena 3. 

Citește și: Ioana Ginghină, nou IUBIT. TEAMA fiicei sale. Reacția NEAȘTEPTATĂ pe care a avut-o. "Pot sa-l iubesc și pe tata?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel