Reacția lui Duckadam după sancțiunile UEFA: Am scăpat ușor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Helmut Duckadam a făcut declarații după sancțiunea UEFA.

Federația Română de Fotbal a primit atât o sancțiune financiară, cât și una legată de prezența spectatorilor la următorul meci disputat pe teren propriu.

”Federalii” sunt nevoiți să plătească o amendă în valoare de 52 de mii de euro, iar la partida cu Andorra, programată pe 15 octombrie, vor avea acces doar copiii sub 14 ani.

Helmut Duckadam a declarat că se aștepta ca sancțiunea primită de FRF să nu fie atât de dură, mai ales în contextul în care banner-ul cu tentă politică afișat de către ultrașii de la ”Uniți Sub Tricolor” a fost scos destul de repede.

Mai mult, eroul de la Sevilla a mărturisit că nu înțelege de ce partida dintre România și Kosovo a fost întreruptă mai bine de 40 de minute în urma incidentelor.

Vezi și: România şi-a aflat pedeapsa după incidentele de la meciul cu Kosovo. UEFA a anunţat sancţiunile pentru meciul cu Andorra, de acasă

Am scăpat ușor. Mi se pare normal. Nu mi s-a părut atât de grav încât să fim sancționați mai tare. Sigur, s-a făcut un caz din ce s-a întâmplat. Nu poți să fii de acord să fie implicat politicul, dar, totuși, nu s-au dat petarde, acel banner a dispărut destul de repede, nu știu de ce s-a stat atât în primul rând”, a declarat Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

La meciul cu Andorra, ”Tricolorii” vor fi susținuți din public de copii sub 14 ani, însă, la fiecare zece copii, este permis și accesul unui însoțitor adult, conform digisport.

Totuși, Duckadam nu este convins că România va avea parte de o susținere puternică din tribune, mai ales că partida este programată de la ora 21:45.

”Depinde la ce oră este jocul. E cam târziu, multe școli cred că ar fi mers la acest joc dacă era mai devreme. Sunt licee sportive, dar ora e târzie”, a spus Duckadam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel