Răzvan Ciobanu a murit. Alessandra Stoicescu: Te-am rugat de atâtea ori!

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Jurnalista Antenei 3 a postat un mesaj sfâşietor luni, după moartea lui Răzvan Ciobanu. 

Alessandra Stoicescu a postat un mesaj sfâşietor pe pagina sa de Facebook după moartea lui Răzvan Ciobanu. "Te-am rugat de atâtea ori sa nu te mai grăbeşti.. Zbor lin, Răzvan.. toate celelalte ți le spun în gând de azi dimineaţă...", a scris Alessandra Stoicescu pe Facebook. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea pe DJ 226, între localităţile Năvodari şi Săcele, a părăsit carosabilul şi a intrat în mai mulţi copaci. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul a rulat cu autoturismul aproape un kilometru în afara şoselei. 

"În data de 29.04.2019, în jurul orelor 7,15, am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal. Un bărbat, de 43 de ani, a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Sacele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci. A rezultat decesul la fata locului al conducătorului auto", a transmis IPJ Constanţa. Răzvan Ciobanu se afla singur în autoturism. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel