Răsturnare de situație la X Factor. Loredana, ȘOC total în echipă. Cine sunt cei 3 concurenți care merg mai DEPARTE

X Factor
X Factor

Loredana a avut de făcut primele eliminări, aseară, la X Factor. Iată cine sunt cei 3 concurenți care au ocupat scaunele și merg mai departe în competiție. 

Pe 26 noiembrie, am avut parte de prima ediție bootcamp din cadrul X Factor 2020. Loredana a fost primul jurat care s-a aflat în situația de face eliminări și de a-și forma cea mai bună echipă, formată din băieți de sub 24 de ani. 

Cei 10 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. 

Iulian Selea

Iulian a impresionat pe toată lumea cu vocea sa specială și cu momentul emoționant. La audiții a primit 4 DA, iar la bootcamp i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare după momentul muzical.

"Primul moment la care trebuie să recunosc că s-a ridicat părul pe mine. E un semn că a fost foarte bine. Dacă nu v-a fost frică până acum, eu zic că e momentul să vă fie frică. N-am ce să comentez mai mult - moment bine pregătit, ești sigur pe tine, ai studiat bine piesa, ai și transmis-o, ai și cântat-o în stilul tău. Știi ce faci și da, cu siguranță nu numai că meriți un scaun acolo, te văd ajuns la Loredana în finală", a spus Florin Ristei.

Theodor Andrei a fost cel pe care Loredana a decis să-l ridice de pe scaun, în favoarea lui Iulian Selea.

Eden Loren

Eden Loren a creat un moment special pe scena X Factor. Italianul a interpretat piesa "Who Wants To Live Forever", într-o manieră ușor belcanto. Chiar dacă restul juraților nu l-au plăcut atât de mult, Loredana a decis să-l păstreze și i-a oferit un scaun, înlocuindu-l pe Kashy.

Adrian Petrache

Adrian Petrache a avut o seară cu ghinioane. Pe lângă un eveniment tragic din familie, cu puțin timp înainte să urce pe scenă, Adrian și-a spart din greșeală chitara. Aceste lucruri și-au lăsat amprenta asupra concurentului, starea sa de spirit nefiind la cote înalte. Cu toate acestea, Adrian a urcat pe scenă și a dat tot ce avea mai bun.

A interpretat piesa lui Steve Wonder, "Superstition", iar în ultima parte a melodiei i-a dedicat unchiului său, Nelu Stoian, câteva versuri.

"Ai fost supărat, nervos și asta s-a simțit. Oamenii ăștia nu trebuie să simtă că ți s-a stricat chitara, că a murit cineva. Spun asta pentru că ai talent, dar talentul se educă", a spus Ștefan Bănică.

Loredana a apreciat autenticitatea și sinceritatea lui Adrian. Jurata a decis să-l ridice de pe scaun pe David în favoarea lui Adrian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel