Rapidul, dat afară din Giuleşti pentru o datorie de 150. 000 de euro

stadion_giulesti
stadion_giulesti

Din cauza unei datorii de 150.000 de euro, CS Rapid a reziliat contractul cu gruparea de fotbal, la cererea Ministerului Transporturilor. Trupa lui Răzvan Lucescu ar putea juca în prima etapă, cu FC Vaslui, pe stadionul din Regie.

Ministerul Transporturilor a cerut în urmă cu câteva zile Clubului Sportiv Rapid să recupereze de la clubul de fotbal datoria de 150.000 de euro. George Copos nu a reacţionat la somaţie, iar conducerea CS Rapid a reziliat unilateral contractul, scrie Pro Sport.

În noile condiţii, echipa de fotbal nu mai are niciun drept de folosinţă asupra stadionului, iar meciul cu FC Vaslui, din prima etapă a Ligii I, nu se ştie unde se va juca, astfel că  partida s-ar putea juca în Regie, dacă rapidiştii nu vor plăti datoria.

Informaţia privind rezilierea contractului a fost confirmată chiar de preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac: "Contractul cu Rapid pentru închirierea stadionului a fost reziliat. Rapid nu mai are voie în Giuleşti până nu plăteşte integral datoria. Statul ne-a obligat să facem asta. Din păcate, nu există altă cale, decât să plătească şi să vină să negociem un alt contract".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel