Rapid, licitație palmares. Revoltă după stabilirea sumei exorbitante

rapid
rapid

Ovidiu Burcă, președintele Academiei Rapid, echipa Sectorului 1, a reacționat după ce Adunarea Creditorilor a stabilit ca licitația pentru brandul Rapid să pornească de la suma de 3,4 milioane de euro.

Inițial, brandul fusesese evaluat la 406.000 euro, o sumă de opt ori mai mică decât cea vehiculată în prezent.

"Noi cumpărăm o marcă ce are un potenţial mare. Dorim să achiziţionăm şi ultima marcă, siglă, care a fost înregistrată în 2015 de către ultimul administrator judiciar. Dar azi Rapid e o societate aflată în faliment, un club care a fost mistuit de conflicte, de un management defectuos.

400.000 de euro era o valoare acceptabilă. Ne vom înscrie la licitaţie şi vrem să plătim preţul corect, nu preţuri astronomice. Nu vrem să plătim bani către creditori care au îngropat clubul. Din aceşti 3,4 milioane, 80% vor merge în contul Azuga Waters. De ce să nu investim aceşti bani într-un centru care să formeze jucători pentru Rapid.

Suporterii simt că acest proiect al nostru este unul curat. Suntem nişte oameni oneşti, care ne dorim să ne facem meseria. Dacă nu vom putea achiziţiona la un preţ rezonabil marca, avem planul B. Sunt convins că 99 la sută dintre suporteri nu sunt de acord să plătim 3,4 milioane plus TVA către aceşti creditori", a spus Ovidiu Burcă, la Telekom Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel