Rapid, adversar promovare Liga 3. Giuleștenii au aflat cu cine vor juca

rapid
rapid

Rapid a câștigat bătălia cu Steaua și va disputa barajul de promovare în Liga a 3-a. Adversara giuleștenilor va fi AS Singureni.

Într-un meci disputat în această dimineață, AS Singureni s-a impus categoric, 3-1, împotriva celor de la Argeșul Mihăilești, într-un meci disputat pe teren neutru, la Bolintin Deal, și a câștigat Liga a 4-a Giurgiu, informează GSP.

Golurile victoriei au marcate de Ilie, în minutele 12 și 16, și de Sorin Niculescu, în minutul 83. La meci a asistat și Dănuț Lupu, fost jucător la Rapid.

Deși a jucat în trecut, chiar și acum doi ani, la echipa giurgiuveană, acesta nu a mai evoluat pentru Singureni, ci a stat pe bancă și le-a dat sfaturi jucătorilor.

Lângă teren a fost și antrenorul Academiei Rapid, Constantin Schumacher, pentru a analiza viitoarea adversară. Acesta a venit însoțit de Iosif Mihai, antrenorul secund al giuleștenilor.

Barajul se va juca pe 16 și 23 iunie, în sistem tur-retur. Există și posibilitatea ca partida în care Singureni va fi gazdă să se dispute pe stadionul Astrei Giurgiu, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel