Randi, melodie nouă: Este despre un ideal, două jumătăţi perfecte

Randi ne-a obișnuit deja cu explorarea poetică a universului iubirii, disecând iubirea prin versurile sale, ca un chirurg precis. Artistul spune adevăruri radicale prin piesele sale, atât despre iubire, cât și despre societatea în care trăim. Cu piese precum „Prietena ta”, „Frumusețea care minte”, „Umbrele”, sau „Copacul” a rostit adevăruri și a disecat cu sinceritate societatea actuală, fiind un artist care nu se ferește de adevărurile incomode.

Piesele sale au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube, unele dintre ele devenind „imn”, precum „Visător”, care continuă să inspire oamenii la ani de zile după lansare.

Acum lansează o nouă piesă, „Inimi”, care speră că va inspira și încuraja ascultătorii să creadă în iubire, pentru că este sentimentul care leagă sufletele oamenilor și dă sens vieții.

Piesa celebrează iubirea, vorbind despre căutarea constantă a jumătății și despre unirea unor lumi diferite: masculin și feminin.

Videoclipul piesei este realizat de SAN și expune în imagini antiteza bărbat – femeie și împlinirea idealului: două lumi diferite care în final se reunesc. 

"„Inimi”, noua mea piesă, este despre căutarea și găsirea iubirii, cel mai frumos sentiment dintre toate. Piesa vorbește despre un ideal, despre două  jumătăți perfecte, despre două suflete rătăcite care se regăsesc departe de lume și de tot ceea ce trece ca un anotimp,într-un loc unde iubirea transcede timpul. Sper că cei care ascultă piesa vor recâștiga încrederea în iubire și vor visa la o lume mai bună", a transmis artistul. 

Piesa este compusă de Randi în studiourile Famous Production.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel